1. INTRODUCERE 

Această pagină definește termenii și condițiile de utilizare a website-ului https://mayamarket.ro, proprietate a MAYA’S CHALLENGE S.R.L., societate comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu J05/102/2015 și c.u.i. RO34003974.  Prin utilizarea web site-ului ce include, dar nu se limitează exclusiv la: accesarea și interacționarea precum și cumpărarea unor produse de pe oricare din paginile și subpaginile acestui site, consimțiti să respectați termenii și condițiile de pe această pagină. Dacă nu acceptați termenii și condițiile menționate aici, nu trebuie să utilizați website-ul.

Aspectele privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt guvernate de “Politica de Confidențialitate”. Înainte de utilizarea web site-ului, vă rugăm sa citiți în întregime această politică.

2. IDENTITATE

MAYA’S CHALLENGE S.R.L., societate comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu J05/102/2015 și c.u.i. RO34003974, având sediul social Str.Minerilor nr. 5 BL. PB. 89 AP. 19
410297 – Oradea – Bihor – Romania.

3. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al website-ului – fotografii, elemente de grafică web, simboluri, texte sau programe sunt proprietatea MAYA’S CHALLENGE S.R.L și este protejat de Legea 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe, cu modificările şi completările ulterioare.

4. UTILIZAREA CONȚINUTULUI WEBSITE-ULUI

În calitate de utilizator, trebuie să respectați toate politicile puse la dispoziție în cadrul website-ului.

Nu utilizați website-ul în mod necorespunzător, adică nu încercați să îl influențati sau să le accesați în alt mod decât prin interfata și prin instrucțiunile puse la dispoziție pe paginile acestuia. Putem întrerupe sau înceta furnizarea serviciilor către dvs. dacă detectăm încercări sau avem motive să suspectăm încercarea de fraudare a comenzilor, conectarea de pe conturi false, încercarea de virusare a bazei de date sau de furt sau manipulare a datelor cu care lucrează acest website.

Navigarea pe web site nu permite și reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice formă a continutului materialelor prezentate pe acestea, de către orice persoană, în scop comercial sau în interes propriu, în detrimentul sau cu scopul sau cu efectul voit sau nevoit de a prejudicia MAYA’S CHALLENGE S.R.L. Fotografiile sau textele publicate pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al MAYA’S CHALLENGE S.R.L

Încercarea, de orice natură, de modificare a imaginilor și informațiilor prezentate pe website-ul https://mayamarket.ro, dă dreptul unilateral și neechivoc deținatorilor lui legali de a se adresa instanțelor de judecată legal competente pentru sancționarea unei asemenea fapte.

5. RESPONSABILITATE

MAYA’S CHALLENGE S.R.L. face toate eforturile rezonabile pentru ca informațiile oferite pe website să fie corecte, exacte și actualizate, însa nu își asumă nicio răspundere sau responsabilitate pentru omisiuni, erori în conținutul website-urilor.

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini. Cu toate acestea, MAYA’S CHALLENGE S.R.L. va prezenta cât mai detaliat și corect produsele și serviciile, respectând acuratețea acestora.

Cu excepția cazurilor în care se prevede contrariul, nu declaram si nu garantăm:

– Că produsele care sunt livrate sunt identice cu imaginile prezentate pe website
– Disponibilitatea website-ului sau operarea acestuia, fără erori sau întreruperi
– Compatibilitatea website-ului cu sistemul de operare și software-ul telefonului sau calculatorului utilizatorilor.

Utilizarea și navigarea website-ului se face pe răspunderea utilizatorilor.

Astfel, utilizand acest website, sunteți de acord ca SC MAYA’S CHALLENGE S.R.L. nu poate fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse de navigarea și utilizarea website-ului, inclusiv dar fără a se limita la defecțiuni sau viruși care pot aparea pe computerul dvs. sau orice altă platformă de pe care accesați website-ul.

6. UTILIZAREA PLATFORMEI DE COMENZI ONLINE A SC MAYA’S CHALLENGE S.R.L

S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. pune la dispoziția utilizatorilor/cumparatorilor platforme online prin care aceștia vor putea plasa o comandă pentru achiziționarea produselor afișate în interfața website-urilor.

Cumpararea produselor se poate face prin înregistrarea utilizatorilor sau completarea formularului de comandă cu datele solicitate.

Utilizatorul/cumparatorul răspunde pentru corectitudinea datelor furnizate pentru înregistrarea contului sau plasarea comenzii.

MAYA’S CHALLENGE S.R.L. răspunde pentru onorarea comenzilor primite și pentru conformitatea produselor furinzate utilizatorilor/cumpărătorilor.

Prin finalizarea comenzii utilizatorul/cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și actualizate la data plasării comenzii.

Prin finalizarea comenzii, utilizatorul/cumpărrtorul consimte ca angajații și colaboratorii MAYA’S CHALLENGE S.R.L însărcinați cu gestiunea website-ului să il contacteze în situația în care este necesară contactarea acestuia.

MAYA’S CHALLENGE S.R.L. poate anula comanda efectuată de catre utilizator/cumpărător, în urma unei notificări prealabile, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părti față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de către banca emitenta a cardului clientului, a tranzacției, în cazul plății online;
– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de MAYA’S CHALLENGE S.R.L, în cazul plății online;
– datele furnizate de către utilizator/cumpărător sunt incomplete și/sau incorecte.

Pentru motive justificate MAYA’S CHALLENGE S.R.L. își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor/cumpărătorilor în vederea efectuării unei comenzi în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității necorespunzatoare, acțiunile acestora ar putea prejudicia MAYA’S CHALLENGE S.R.L..

7. LIVRARE ȘI PLATĂ
S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. asigură pregătirea, ambalarea și livrarea corespunzătoare a produselor comandate de către utilizatori/cumpărători.

Plata comenzii se va face de către clienți prin modalitățile puse la dispoziție de către MAYA’S CHALLENGE S.R.L.

S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L nu va putea fi tras la răspundere pentru orice întarziere în executare sau neexecutarea furnizării produselor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui eveniment care este în afara controlului său, de exemplu: carantină impusă de guvern, restricții de circulație sau calamități naturale.

8. POLITICA DE RETUR ȘI RESPONSABILITATE

Preparatele culinare prezentate pe website-uri sunt cu titlu orientativ, iar anumite caracteristici pot diferi față de imagini.

S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. poate publica pe website-uri produse/promoții practicate de către acesta într-un anumit interval de timp și în limita stocului disponibil. Astfel, S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. își asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi, în cazul în care produsele respective nu mai fac parte din oferta curentă.

În cazul în care un produs comandat de către utilizator/cumpărător nu poate fi livrat de catre S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L., acesta din urmă va informa clientul asupra acestui fapt și va returna în contul clientului contravaloarea comenzii.

S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. răspunde pentru rezolvarea reclamațiilor sau problemelor sesizate de clienți în legatură cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau în legatură cu orice alte aspecte legate de prepararea, vanzarea și livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformelor online.

În cazul în care, în urma verificării, se dovedește că produsele nu respectă cerințele menționate de către client în formularul de comandă, produsele se înlocuiesc.

Conform art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 sunt exceptate de la dreptul de returnare:

– produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
– produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
– produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igiena și care au fost desigilate de consumator;
– produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.

9. PROMOȚII ȘI OFERTE SPECIALE

Echipa S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. își stabilește singură regulamentele promoțiilor și a ofertelor speciale pe care le desfășoară. Promoțiile active sunt aduse la cunoștință clientțlor prin intermediul web-siteurilor, prin email sau alte modalități de promovare. De promoții beneficiaza doar acei participanți care respectă întocmai regulile afișate, S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L rezervându-și dreptul de a întrerupe sau anula în orice moment promoția fără o notificare prealabilă.

10. MODIFICĂRI

S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. își rezervă dreptul de a amenda, modifica, actualiză, întrerupe operarea acesui website sau al oricărui conținut publicat pe acest websitei în orice moment, fără o notificare prealabilă. Putem, de asemenea, modifica și acești termeni și condiții la anumite intervale de timp.

11. DISPUTE ȘI CONFLICTE

Orice conflict ivit între S.C. MAYA’S CHALLENGE S.R.L. și clienți va urma calea unei concilieri amiabile. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale în vigoare de la momentul respectiv, solutțonarea conflictelor fiind de competența instanțelor române. Fiind de acord cu acești Termeni și Conditii clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

12. DISPOZIȚII FINALE

În cazul în care una sau mai multe clauze din cele menționate mai sus va fi declarată nula sau nevalidă, indiferent de cauză, clauza declarata nulă nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu excepția cazului în care se găsește în strânsă legatură cu aceasta din urmă.

 

X
Coș Cumpărături 0

Nu sunt produse in coș