Nu sunt produse in coș
Mezeluri și Carne
-
Antricot de mânzat (Rib Eye Steak) cca. 250 g
Antricotul de mânzat este maturat ceea ce îi dă frăgezime și îl face ideal pentru a fi pregătită în tigaie sau la grătar.
Antricotul de mânzat este maturat ceea ce îi dă frăgezime și îl face ideal pentru a fi pregătită în tigaie sau la grătar.
-
Aripi de pui (hrănit cu porumb) ca. 750 g
Aripi de pui (hrănit cu porumb)
ca. 750 gAripi de pui (hrănit cu porumb)
ca. 750 g -
Aripi de pui 700 g
Fie că dorești să le pregătești pe grătar sau la cuptor, aripile de pui vor fi mereu în centrul atenției datorită gustului lor savuros!
Fie că dorești să le pregătești pe grătar sau la cuptor, aripile de pui vor fi mereu în centrul atenției datorită gustului lor savuros!
-
Babic cca. 300 g
Legenda spune că Napoleon a fost cucerit de gustul babicului la casa boierului Vernescu din Buzău.
Pentru 100 g de produs finit se folosesc 161,5 g de carne de porc.Legenda spune că Napoleon a fost cucerit de gustul babicului la casa boierului Vernescu din Buzău.
Pentru 100 g de produs finit se folosesc 161,5 g de carne de porc. -
-
-
Bacon crud-uscat 100 g
Bacon crud-uscat
100 g
Bucură-te de savoarea feliilor fine, crud-uscate și afumate de bacon. Folosește-le pentru sendvișuri sau prăjește-le și servește-le cu ouă ochiuri, la micul dejun.Bacon crud-uscat
100 g
Bucură-te de savoarea feliilor fine, crud-uscate și afumate de bacon. Folosește-le pentru sendvișuri sau prăjește-le și servește-le cu ouă ochiuri, la micul dejun. -
-
Bacon de porc feliat, afumat 200 g
Bacon de porc feliat, afumat
200 gBacon de porc feliat, afumat
200 g -
-
-
Cârnați “Cabanoși” 350 g
Cârnați “Cabanoși”
350 g
Fierți și dublu afumați, cabanoșii sunt preparați cu 90% carne de porc și au membrană naturală de oaie.Cârnați “Cabanoși”
350 g
Fierți și dublu afumați, cabanoșii sunt preparați cu 90% carne de porc și au membrană naturală de oaie. -
Cârnați “Oltenești” 350 g
Cârnați “Oltenești”
350 g
Fierți și afumați la rece, cârnații ”Oltenești”, în membrană de oaie sunt preparați din carne de porc din belșug.Cârnați “Oltenești”
350 g
Fierți și afumați la rece, cârnații ”Oltenești”, în membrană de oaie sunt preparați din carne de porc din belșug. -
Cârnați cu boia ardei iute-dulce 100 g
Cârnați cu boia ardei iute-dulce
100 gCârnați cu boia ardei iute-dulce
100 g -
Cârnați cu carne de porc mangaliță 250 g
Cârnați cu carne de porc mangaliță
250 gCârnați cu carne de porc mangaliță
250 g -
-
-